BXL Kreatif Pakét Guizhou Pabrik Resmi Daptar!

Taun ayeuna, anu pas sareng ulang taun ka-21 perusahaan, BXL Creative diulem ku Pamaréntah Propinsi Guizhou pikeun ngawangun pabrik di Guizhou pikeun ngamajukeun pangwangunan ékonomi di ditu. Salaku perusahaan anu bersyukur, éta tanggung jawab urang pikeun nyumbang kana masarakat. Salajengna, éta bakal janten tata strategis penting pikeun perusahaan pikeun ngagedékeun bisnis na di daérah Kidul Kidul Cina.

 

news img1

BXL Creative angkat ka Propinsi Guizhou pikeun panilitian sareng pamilihan situs.

Ti Méi dugi Séptémber 2020, pupuhu perusahaan Zhao Guoyi mingpin tim pikeun ngalaksanakeun pamariksaan lapangan sareng panyilidikan di seueur tempat di Guizhou. Saatos analisa ati-ati ku manajemen senior perusahaan, Fasilitas BXL Kulon Kidul netep di Zona Pangwangunan Ékonomi Jinsha County, Kota Bijie, Propinsi Guizhou.

news img2

Didatangan sareng tukeur di markas kreatif BXL.

Dina rapat bursa di Shenzhen, HQ tina BXL Creative,, dua pihak ngahontal perjanjian pikeun ngahijikeun kaunggulan masing-masing, sumberdaya, sareng kerjasama anu jero pikeun ngahontal saling kauntungan sareng hasil win-win.

news img6

Upacara panandatanganan proyék

Wakil Sekretaris Jinsha County Party Wakil Sekretaris sareng Walikota County Li Tao (katuhu) sareng Shenzhen BXL Creative Packaging Co., Ltd. Pupuhu Zhao Guoyi jauh (kénca) nandatanganan "Guizhou BXL Creative Packaging Production Base Project Project Investment Cooperation" atas nami kadua pihak .


Pos waktos: Okt-28-2020

  • Saméméhna:
  • Teras: