Katerangan

Tanda Produk

Kacantikan Langgeng tina Dunhuang Likur

 

Désainer BXL BA Studio parantos ngajajah perjalanan Mogao Grottoes anu henteu pernah dilakukeun sareng jero, dumasar kana misterius sateuacan ngagambar inspirasi desain ieu.

Numutkeun ka perencanaan mérek sareng posisi produk, désainer ngagaduhan ciptaan anu kadua perkawis kembang, henteu ngarobah komposisi pola Dunhuang, nada sareng hubungan idéografis. Komposisi garisna gaduh campuran mimik, distorsi sareng kaleuleuwihan, sareng nambihan sareng nambihan gambar parsial (sapertos Mr. Chang Shana nambihan japati perdamaian dina pola Mojing). Kami nambihan sapasang lovebirds ngalambangkeun cinta kana kembang albizia, kijang misterius salapan warna kana mandala, ngalayang-jogét-di-langit ngalambangkeun kabébasan kana teratai biru, sareng seuneu ngalambangkeun cahaya hikmah kana kembang linden.

Mangrupikeun mérek anyar anu ditetepkeun ku sajarah geografis sareng pamandangan konsumsi Silk Road, anu ogé tiasa dianggap salaku merek minuman keras deklarasi dina Silk Road, mérek minuman keras lintas domain anu ngagugulung modél komposisi minuman keras tradisional sareng ngaluncurkeun saos rasa sareng minuman keras rasa anu mantep.

xiangqing (1)
xiangqing (2)
xiangqing (3)
xiangqing (4)
xiangqing (5)
xiangqing (6)
xiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: