Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1999, BXL Creative fokus kana desain bungkusan sareng profesi manufaktur pikeun mérek méwah mewah ngawengku sababaraha industri sapertos kaéndahan, parfum, lilin wangi, seungit bumi, anggur & roh, perhiasan, kadaharan méwah, jst.

HQ di Shenzhen, pas di gigir HK, ngaliput langkung ti 8,000 ㎡ sareng langkung ti 280 karyawan,, kalebet 9 tim desainer (langkung ti 50 désainer).

Pabrik utama, kalayan legana langkung ti 37,000㎡, tempatna di Huizhou, 1,5 jam nyetir ti HQ sareng langkung ti 300 padamel.

Naon anu urang tiasa laksanakeun
Merek (ngawangun mérek ti 0)
Desain bungkusan (desain grafis & struktur)
Pangwangunan Produk
Pabrikan & Perencanaan
Logistik internasional & jadwal turnaround gancang

微信图片_20201022103936
  • Create value for employees

    Pagawe

    Nyiptakeun nilai pikeun pagawé
  • Create value for customers

    Palanggan

    Nyiptakeun nilai pikeun konsumén
  • Contribute value to society

    Masihan-deui

    Kontribusi nilai pikeun masarakat

Palanggan

Klién BXL Creative ngaliput Amérika Kalér, Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah & Australia, sareng sajabana Dina waktos anu sasarengan, BXL Creative ogé ngadukung 200+ mérek internasional sedeng & leutik pikeun kabutuhan paket sareng tujuan na supaya babarengan sareng klien.

map-removebg-preview
  • 未标题-3
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
  • 16