news2

BXL Kreatif Ngéléhkeun 4 Panghargaan Desain Pakét dina Kompetisi Penghargaan Mobius Advertising ieu

BXL Creative kéngingkeun "Best Works Award" sareng tilu "Gold" kanggo desain bungkus dina kompetisi Mobius Advertising Awards 2018, netepkeun catetan anu pangsaéna dina 20 taun di Cina. Éta ogé mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu meunang penghargaan di Asia.

Baixinglong-(1)

 

Gagasan desain ieu nyaéta ti wangunan anu aya hubunganana sareng kahirupan. Bungkusan luar nampilkeun struktur wangunan ku dua titik. Mimiti, Huanghe Lou ngagaduhan ciri anu unik. Kadua, aya paribasa Cina "Hirup sapertos naék tangga wangunan". Lantai anu béda ngagaduhan pandangan anu béda. Désainer ngarusak konvénsi sareng nyiptakeun simbol super visual tibatan ngagulkeun detil na. Desain ieu saderhana tapi henteu saderhana sareng elegan sareng misterius kalayan unsur kuno. Nami mérek na ogé masihan imajinasi anu saé pikeun konsumén.

Baixinglong-(2)

Dugi ka ayeuna, urang parantos kéngingkeun total 73 penghargaan desain internasional. Butuh kami waktos anu lami pikeun nangtung dina panggung internasional. Nalika Cina janten beuki kuat, pasar Cina janten langkung penting pikeun langkung seueur merek di luar negeri, elemen budaya Cina ditampi sareng dipuji ku seueur jalmi di dunya. Kalayan tujuan pikeun nyandak elemen budaya Cina kana panggung desain sadunya, BXL Creative aya sareng bakal teras-siap jalan. 


Pos waktos: Aug-20-2020

  • Saméméhna:
  • Teras: