Our Team

Tim kami

Design Team Introduction

Tim Desainer Kami

Jasa nawiskeun kalebet desain kemasan primér, sékundér & tersier, nyertakeun desain bentuk botol, desain struktur kotak, desain grafis, desain brosur, desain tampilan, sareng jasa bungkusan anu sanés.

Total 9 tim desain, kalebet studio BA, désainer top BXL Creative.

Sadayana 50+ désainer. 

Prestasi

73 penghargaan desain internasional

30,000+ desain produk

3.518 palanggan boh domestik boh mancanagara

Kasus perwakilan: set kado L'Oreal PR, set kado Shu Uemura Limited, set kado mooncake LADY M, jst. 

4-04
jishu

Dept p & p

Kalayan langkung ti 35 insinyur, BXL Creative tetep nyayogikeun palanggan kalayan dukungan téknis pikeun kabutuhan bungkusan produkna.

Studio bentuk Botol ngagaduhan 8 insinyur anu fokus kana ngawujudkeun ideu sareng konsép desainer kana botol / wadah fisik kalayan pendekatan anu pangsaéna sareng pangdeukeutna.

Prestasi

Ti taun 2020, BXL Creative parantos kéngingkeun 153 patén, kalebet struktur bungkus, bentuk, inovasi téhnik deco, desain kréatip, jst. 

R&D dept