BXL Kreatif Meunang Tilu Pentawards Internasional Kreatif Award

Dina "Pentawards Festival" ti 22 - 24 Séptémber 2020, pidato intina ditepikeun. Désainer grapik Stefan Sagmeister sareng diréktur desain mérek & bungkus Amazon USA Daniele Monti aya diantarana.

Aranjeunna ngabagi wawasan pang anyarna dina desain sareng ngabahas sababaraha téma anu mangaruhan industri bungkusan ayeuna, kalebet Kunaon Masalah-masalah Kecantikan; Ngartos Makna Budaya pikeun Nguatkeun Merk & Bungkusan; Kabosenan "Normal" Desain, jst. 

news2 img1

Ieu mangrupikeun salametan visual pikeun désainer, dimana seni henteu fusi tanpa wates. Salaku panghargaan Oscar dina industri desain bungkusan global, karya-karya anu menang pasti bakal janten gaya tren bungkusan produk global.

Mr Zhao Guoxiang, CEO BXL Creative, diulem kanggo nampilkeun hadiah pikeun para juara platinum! 

企业微信截图_16043053181980

Pasanggiri Desain Pentawards

Jumlahna aya tilu karya BXL Creative meunang hadiah hébat.

Kotak Kado Lady M Mooncake

Mérek: Kotak Kado Lady M Mooncake

Desain: BXL Kreatif, Lady M.

Klién: Lady M Confections

Silinder bungkusan ngagambarkeun bentuk réuni bunderan, persatuan sareng kumpul babarengan. Dalapan lembar Mooncakes (dalapan mangrupikeun jumlah anu untung pisan dina budaya Wétan) sareng lima belas lengkungan ngagambarkeun tanggal Festival Mid-Autumn, 15 Agustus. Nada biru-biru karajaan bungkusna diideuan ku warna langit wengi Autumn garing dina raraga ngamungkinkeun para nasabah ngalaman kaagungan langit di imahna. Nalika muterkeun zoetrope, béntang emas anu digagragkeun mimiti hérang nalika néwak bayangan cahaya. Gerakan anu dinamis dina tahapan bulan ngagambarkeun momen union serasi pikeun kulawarga Cina. Dina carita rakyat Cina, disebatkeun bulan mangrupikeun lingkaran paling caang paling lengkep dina dinten ieu, dinten pikeun reuni kulawarga.

news2 img3
news2 img4
news2 img7

Riceday

Sacara umum, bungkus nasi dibuang saatos dikonsumsi, anu bakal nyababkeun runtah. Dina raraga nginget-nginget tren bungkusan ramah lingkungan, desainer BXL Creative ngajantenkeun bungkus nasi dipaké deui.

news2 img8
news2 img9
news2 img10

Hideung Bodas

Éta akalna ngagabungkeun fungsi, hiasan, sareng konsép desain produk. Éta retro sareng ngagaduhan hiasan penting. Éta ogé tiasa dianggo salaku ornamén sareng tiasa didaur ulang pikeun ngahontal panangtayungan lingkungan.

news2 img12
news2 img14

Dilahirkeun di "modal desain" Cina -Shenzhen, BXL Creative teras-terasan nuturkeun prinsip yén Kreativitas sareng Inovasi mangrupikeun sumber pamekaran perusahaan.


Pos waktos: Okt-28-2020

  • Saméméhna:
  • Teras: