11-11
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
logo
Telepon

+86 17154883613
+86 4009301996

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu: 10 enjing ka 2 sonten & Minggu: Ditutup

Alamat

HQ:

Lantai 6, Blok Hiji, Gedong Shenye Jinyuan, Qingshuihe, Luohu, Shenzhen, CHINA, 518023

Pabrik:

No.2, songbai road, huinan park high-tech industrial, huiao Avenue, huizhou city 516000


Tutup
kontak tim kreatif bxl!

Ménta produk anjeun ayeuna!

Kami bungah ngaréspon kana pamundut sareng patarosan anjeun.