Pakét Berkelanjutan Dinten ayeuna sareng Isukan

Numutkeun kana wawasan panilitian IBM, kelestarian parantos ngahontal titik tipping. Nalika konsumén beuki nganut sabab sosial, aranjeunna milari produk sareng mérek anu saluyu sareng nilaina. Ampir 6 ti 10 konsumén anu disurvei daék ngarobih kabiasaan balanja na pikeun ngirangan pangaruh lingkungan. Ampir 8 ti 10 réspondén nunjukkeun yén kalestarian penting pikeun aranjeunna.

Pikeun anu nyatakeun éta penting pisan / penting pisan, langkung ti 70% bakal mayar premi 35%, rata-rata, pikeun mérek anu sustainable sareng tanggung jawab lingkungan.

Kelestarian penting pisan pikeun sakumna dunya. BXL Creative nyandak tanggel waler pikeun nyayogikeun palanggan internasional kalayan solusi bungkusan ramah lingkungan sareng nyumbang kana tujuan kelestarian global.

9

Nalika kreativitas terintegrasi sareng solusi paket eco. BXL Creative parantos kéngingkeun penghargaan Best of Show dina kompetisi Mobius kalayan desain rangkep Huanghelou.

Dina pembuatan pakét ieu, BXL nganggo kertas eco & karton kanggo ngawangun struktur kotak anu dinamis, sareng ngagabungkeun sareng desain grafis pikeun niron tampilan gedong Huanghelou. Desain bungkus sadayana nganteurkeun perawatan eko sareng tanggung jawab sosial BXL Creative, bari dina waktos anu sasarengan, éta nganteurkeun kaindahan seni. 

11

Bungkus bubur cetakan, ogé dingaranan serat kapang, tiasa dianggo salaku baki serat atanapi wadah serat, anu mangrupikeun larutan bungkus eko, kumargi didamel tina sababaraha bahan serat, sapertos kertas daur ulang, karton atanapi serat alami anu sanés (sapertos tebu, awi , jarami gandum), sareng tiasa didaur deui saatos siklus kahirupan na gunana.

Pentingna kalestarian global anu ngabantosan parantos ngabantosan bungkus pulp salaku solusi anu pikaresepeun, sabab éta biodegradable bahkan tanpa pamiceunan atanapi pangolahan fasilitas daur ulang.

Hirup dina harmoni sareng Alam

Sustainability (2)

Desain pakét ieu ogé dumasar kana konsép eko. Éta didamel pikeun merek nasi eco paling kawéntar Cina Wuchang Rice.

Sakabéh bungkus nganggo kertas eco pikeun ngabungkus batu beas sareng nyetak gambar sato liar lokal pikeun ngirim pesen yén mérek miara kahirupan liar sareng lingkungan alam. Kantong bungkus luar ogé dumasar kana perhatian eco, anu didamel nganggo katun sareng tiasa dianggo deui salaku kantong bento. 

IF

Conto anu sampurna pikeun nunjukkeun naon anu dikirimkeun ku iket, nalika kreativitas terintegrasi sareng larutan iket eko.

BXL Nyiptakeun desain bungkus ieu nganggo bahan kertas eco lengkep hungkul, ti kotak luar dugi ka baki di jero. Dulang na ditumpukkeun sareng lapisan karton bergelombang, nyayogikeun panyalindungan pinuh pikeun botol anggur dina waktos transportasi anu sesah.

Sareng kotak luar dicitak ku "The Ngaleungitkeun Tibét Antelope" pikeun nganteurkeun pesen ka masarakat yén sato galak ngaleungit. Urang kedah ngalakukeun tindakan ayeuna sareng ngalakukeun hal-hal anu wajar pikeun alam.