Production Capacibility

Kamampuh Produksi

Pabrik kami

Diadegkeun dina 1999, BXL Creative mangrupikeun salah sahiji desain bungkusan sareng pabrik perusahaan anu di Cina.

Pasar utama: Amérika Serikat, Kanada, Perancis, Jérman, Italia, Koréa Kidul, sareng Wétan Tengah.

Industri utama: kageulisan, kosmétik / makeup, perawatan kulit, parfum, lilin wangi, seungit bumi, kadaharan mewah / suplemén, anggur & roh, perhiasan, produk CBD, jst.

Rupa-rupa kategori produk: kotak kado buatan tangan anu dicitak, palet makeup, tas tangan, silinder, kaléng, poliéster / kantong tote, kotak plastik / botol, botol kaca / toples. Sadayana Ngeunaan bungkus ngarobih.

Fasilitas

  • Heidelberg 4C Printing Machine

    Heidelberg 4C Mesin Cetak

    Pencét offset Jerman Heidelberg CD102 offset ningkatkeun pisan kalenturan alatna, kalayan kaluaran rata-rata 100.000 kotak buatan tangan sareng 200,000 kotak karton per dinten, sacara épéktip mastikeun produktivitas bungkusan.

  • Manroland 7+1 Printing Machine

    Manroland 7 + 1 Mesin Percetakan

    Dirancang khusus pikeun produksi cetakan bermutu, utamina pikeun kertas mylar, kertas mutiara sareng jinis kertas khusus anu sesah pikeun ngahontal performa warna anu luhur. Mesin ieu nutupan sadayana.

  • Dust-free Workshop

    Lokakarya bébas lebu

    Supados langkung mastikeun kualitas produk, pabrik khusus dilengkepan lokakarya bébas debu.

  • Lab

    Lab

    Uji Panas, Uji Drop, sareng sajabana, ti pamilihan bahan pikeun ngolah kontrol dugi ka réngsé pamariksaan produk, uji coba logistik 108 titik kontrol pikeun mastikeun kualitas anu saé pikeun masing-masing paket.

Heidelberg 4C Printing Machine
Manroland 7+1 Printing Machine
Dust-free Workshop
Lab

Pabrik VR Tour