Katerangan

Tanda Produk

Sarang Manuk RealWarm Siap-tuang

Ngalangkungan panilitian anu jero pikeun konsumén, BXL Creative ngartikeun nami katégori "Sarang Brewing Bird's" janten "Ready-to-eat Bird's Nest," ngalangkungan konsumen tiasa langsung ngaraoskeun kaunggulan produk sareng nyingkahan kasadaran tradisional handap anu dibawa ku nyarang sayang . Éta parantos dibuka jaman anyar dina industri sayang manuk. Dina waktos anu sasarengan, tim perencanaan masihan slogan mérek "Siap Manuk Sarang, Haseut Nyata Kuring" dumasar kana posisi produk.

Salaku tambahan, dibandingkeun sareng masalah kaleungitan gizi anu disanghareupan ku panyedutan biasa sareng sarang manuk tradisional, "Sedia Manuk Sarang manuk" ngagaduhan tingkat ingetan gizi anu langkung luhur. Dumasar kana fitur ieu, tim perencanaan ngusulkeun téknik komunikasi anu langkung ngayakinkeun: "Henteu aya rebusan dina sadaya prosés, teu aya kasempetan pikeun leungitna gizi."

Kumaha upami kategori anyar dipromosikeun, tapi konsumén moal émut kana mérek tapi langkung resep ka sainganna? Salaku mérek anyar sareng kategori produk énggal, RealWarm kedah ngahubungkeun nami produk sareng nami mérek dina kampanye iklan sahingga konsumen bakal langsung mikir "RealWarm" nalika ngeunaan "Bird's Nest," sapertos palabuan haneut! Kanggo ngadamel bungkusan produk na nyarioskeun titik jual ieu, Tim Desainer BXL Mars, ku nyoko kana konsep "Lady Porcelain", ngadamel bungkus ku tekstur sapertos giok, saderhana sareng haneut, nanging mulya sareng anggun, tina lima ukuran warna, seungit, rasa, toél, sareng raoseun.

Ngaliwatan trilogi pemberdayaan merek, kami ngamangpaatkeun titik jual inti anu unik tina Hot Nest pikeun ngartikeun ulang sarang manuk anu diseduh, janten menonjol diantara seueur merek sayang manuk, mendakan jalan nyalira, sareng nincak jalur cepat na di pasar sayang manuk. 

Free Stew Hot Nest xiangqing (1)
Free Stew Hot Nest xiangqing (2)
Free Stew Hot Nest xiangqing (3)
Free Stew Hot Nest xiangqing (4)
Free Stew Hot Nest xiangqing (5)
Free Stew Hot Nest xiangqing (6)
Free Stew Hot Nest xiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: