//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/banner12.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/banner22.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/banner31.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/banner3.jpg

Produksi

baca deui>

Desain

baca deui>

73 Panghargaan Desain Internasional

Tentang Kami

Tina Konsép dugi ka Parantos

Diadegkeun dina 1999, BXL Creative mangrupikeun salah sahiji desain bungkusan sareng pabrik perusahaan di Cina, didédikasikeun pikeun ngabantosan klien ngawangun nilai mérekna, nyayogikeun nasabah internasional kalayan solusi bungkus konci-konci anu disaluyukeun.

Tambih deui

wartos

baca deui>

Bérita paling énggal

BXL Creative Won Three Pentawards International Creative Awards

BXL Kreatif Meunang Tilu Pentawards Internasional Kreatif Award

Dina "Pentawards Festival" ti 22 - 24 Séptémber 2020, pidato intina ditepikeun. Désainer grapik Stefan Sagmeister sareng diréktur desain mérek & bungkus Amazon USA Daniele Monti aya diantarana. Aranjeunna ngabagi wawasan pang anyarna dina desain ...

BXL Creative Packaging Guizhou Factory Officially Signed!

BXL Kreatif Pakét Guizhou Pabrik Resmi Daptar!

Taun ayeuna, anu pas sareng ulang taun ka-21 perusahaan, BXL Creative diulem ku Pamaréntah Propinsi Guizhou pikeun ngawangun pabrik di Guizhou pikeun ngamajukeun pangwangunan ékonomi di ditu. Salaku perusahaan anu terdaftar anu bersyukur, éta tanggung jawab urang pikeun nyumbang kana ...

BXL Creative Won 4 Packaging Design Awards at this Mobius Advertising Awards Competition

BXL Kreatif Ngéléhkeun 4 Panghargaan Desain Pakét dina Kompetisi Penghargaan Mobius Advertising ieu

BXL Creative kéngingkeun "Best Works Award" sareng tilu "Gold" kanggo desain bungkus dina kompetisi Mobius Advertising Awards 2018, netepkeun catetan anu pangsaéna dina 20 taun di Cina. Éta ogé mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu meunang penghargaan di Asia. Gagasan desain ieu nyaéta ti ngawangun ...