73 International Design Awards

73 Panghargaan Desain Internasional

Designing Capacity

 

Kusabab didirikeun taun 1999, BXL Creative parantos percanten yén desain bungkusan anu saé nyarios pikeun merek sareng ngadorong jualanana.

 

Dugi ka ayeuna, 9 tim desainer BXL parantos kéngingkeun 73 penghargaan desain internasional, kalebet RedDot, PENTAWARDS, Mobius Awards, WorldStar Packaging Awards, iF Awards, A 'Design Awards, IAI Award, sareng CTYPEAWARDS.

 

BXL Creative kéngingkeun penghargaan Best of Show sareng tilu penghargaan Emas pikeun desain bungkusan di Mobius Awards Competition di 2018, anu mangrupikeun rékor pangsaéna dina 20 taun terakhir di Cina.

Honors & Awards