Production Projects

Proyék Produksi

BXL Creative nerapkeun bahan-bahan énggal, struktur énggal & téknologi énggal, sapertos anti pemalsuan, 3D UV, 3D embossing, pola grating optik, sareng tinta thermochromic jsb, pikeun desain sareng produksi bungkusan kosmetik, ngajantenkeun janten hiji-hiji-hiji bentuk .

Dina waktos anu sasarengan, bungkusan ramah lingkungan ogé nyandak bagian anu gedé. BXL ngalakukeun padamelan anu saimbang pikeun ngararancang tampilan pakét, fungsionalitasna sareng kabutuhan eco na.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-5.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-1.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-4.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/13.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0679.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/75.jpg

BXL Kreatif nawiskeun bahan grade-kadaharan, solusi pakét anu disatujuan ku FDA & eco pikeun konsumén kadaharan anu saé boh domestik & luar negeri. Nalika ngahontal tampilan paket anu saé, BXL henteu kompromi dina masalah kaamanan pangan.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Food-Design-Case-3.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Food-Design-Case-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Food-Design-Case-4.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Food-Design-Case-5.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Food-Design-Case-1.jpg

Bungkus anggur & roh mangrupikeun bisnis konci BXL. Hususna pikeun pasar Cina domestik, BXL Creative mangrupikeun perusahaan desain sareng pakét anu paling dikenal, nawiskeun palanggan kalayan solusi produk péngkolan-konci, kalebet tina nyiptakeun mérek anu énggal pisan tina panilitian pasar, konsép, nami, posisi brand, pamasaran strategi, desain butik, desain rangkep, desain brosur, jst.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-4.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-1.png
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-3.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-5.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0709.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0727.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0731.jpg

Ayeuna, 80% produk bungkus perhiasan perusahaan diékspor ka Éropa & Amérika Kalér. Kalayan pangalaman anu euyeub dina operasi ékspor sareng manajemén proyék OEM & ODM, BXL tiasa nyumponan sadaya kabutuhan bungkus pikeun palanggan.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-1.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/6b5c49db8.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-3.jpg

BXL Creative ngagaduhan rupa-rupa bisnis bungkusan méwah, dimana parfum / wangi mangrupikeun bagian utama. Klién kalolobaanna ti Éropa, Amérika Kalér, Mid-East, Australia, jsb.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-6.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-1.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-3.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-4.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-5.jpg

BXL Creative parantos mangtaun-taun pangalaman dina produksi bungkus lilin wangi internasional, ti saprak bisnis internasional na ngamimitian. Dugi ka ayeuna, palanggan nyertakeun kaseueuran merek anu paling terkenal di industri.

//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-5.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-2.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-6.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/bbceeef8.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0623.jpg
//cdncn.goodao.net/szbxlpackaging/SY0B0667.jpg

Téknik bungkusan

  • Petite Freezing Snowflake

    Salju Katirisan Petite

    Éta tiasa ngahontal bérés salju. Nalika digabungkeun sareng desain grafis, éta tiasa nyiptakeun tampilan deco anu unik.

  • Cold Stamp

    Parangko Tiis

    Éta langkung akurat & tepat tibatan parangko panas biasa. Deco ieu diciptakeun khusus pikeun garis leutik, ceking, titik, hurup & pola, anu henteu tiasa dilakukeun ku cap panas. Éta tiasa ngahontal cap cap foil anu canggih kalayan posisi anu épisién sareng akurat. Éta nyorot pola ngeunah, kaéndahan, kaanggunan, lapisan anu réa sareng pikagumbiraan.

  • Gold Heaping

    Tumpukan Emas

    Prosés ieu kahontal ku ngagabungkeun layar sutra sareng stamping panas. Éta sampurna nganteurkeun deco tékstur kalayan logam finish, anu endows patten ku tékstur logam relief, mawa dampak visual anu kuat sareng tampilan logam 3D.

  • 3-D UV

    3-D UV

    Nalika spot UV patepung sareng pangaruh 3D, éta bakal ngahasilkeun sentuhan sareng pangaruh visual anu saé.

  • Wrinkle Varnish

    Kedutan Varnish

    Ngahasilkeun pangaruh tembus, ngahontal pangaruh visual anu kuat.

  • Thermochromic Paper

    Téknologi Thermochromic

    Ku tekanan-panas, pola sareng garis dirobih kana permukaan kertas, ngarobih warna kertas janten kontras cahaya sareng teduh tina warna kertas latar tukang, anu nguatkeun tékstur sareng panangan tangan tina bungkus.

  • Extra-deep 3D Embossing

    Embossing 3D tambahan jero

    Pikeun pola & grafik anu hoyong ngahontal lapisan finish emboss 3D anu langkung jero ku lapisan sareng nyiptakeun pangaruh visual anu kuat, BXL Creative pasti tiasa ngajantenkeun anjeun.

  • Embossing Foil Paper Label to replace metal label

    Embossing Foil Paper Label pikeun ngagentos labél logam

    Pola stripe lampu kalayan layarna cekung sareng cembung sareng aran leungeun diekstrusi tina bahan komposit kertas-dasar biasa ngalangkungan versi stripe lampu khusus pikeun ngahasilkeun pangaruh tékstur euyeub, ngeunah sareng kontén anu réa, janten tékstur logam anu kuat sareng pangaruh visual.

  • Customized Pattern Texture

    Tékstur Pola anu Disaluyukeun

    Prosés ieu kahontal ku embossing. Pilihan sawenang-wenang pikeun sababaraha garis tiasa dilakukeun pikeun cocog. Ngaliwatan prosés fisik, gambar dikokolakeun ngasuh karusuhan pikasebeleun tilu diménsi sareng garis pola anu jelas, ngahasilkeun kagoréngan, kontras anu seukeut sareng raos anu saé anu hadé Jalur réfraksi aslina warna-warni sareng pangaruh visual anu kuat.

Petite Freezing Snowflake
Cold Stamp
Gold Heaping
3-D UV
Wrinkle Varnish
Thermochromic Paper
Extra-deep 3D Embossing
Embossing Foil Paper Label to replace metal label
Customized Pattern Texture