Katerangan

Tanda Produk

L'Oreal royal suplemen emas krim PR Kado Paket

Dina tahap awal peluncuran produk ieu, selebriti bakal ngabantosan promosi, janten hal anu pangpayunna diperhatoskeun nalika ngararancang paket nyaéta kumaha cara narik sareng ngingetkeun pangguna sacara visual sareng tactilely, sareng nyorot titik jual produkna.

Numutkeun tungtutan konsumén sareng dumasar kana nilai mérek, BXL Creative ngadegkeun tim jasa proyék pikeun L'Oreal sareng ngalayang ka Shanghai sababaraha kali ngayakeun seminar sareng konsumén. Aranjeunna ngalaksanakeun nyiptakeun jero produk ieu, fokus kana tilu sudut pandang desain: taktil, konsistén, sareng proporsi.

Kamampuh

Pagawean desain bungkusan anu saé kedah ngajantenkeun jalma hoyong némpél sareng ngagaleuh. Dumasar kana nilai jalma luhur, désainer nyaring kecap konci desain: rasa tingkat luhur, rasa kualitas, matak panasaran, unik, endah, pangaruh tampilan.

Produk utama kotak kado PR ieu, madu mini jar, nganggo nékar Manuka anu mahal pikeun nyorot titik jual produk sacara visual.

Babandingan

Pagawean desain anu hadé kedah jelas dibédakeun, sareng bungkus jero sareng bungkus luar kedah dina proporsi anu pas.

Bentuk kotak luar ditiru tina nyiruan lebah, ngaguar sareng nyorot karakteristik kinerja tinggi produk, ngabeungharan épék visual sareng detil, sareng ngagambarkeun orientasi éstétika anu murni tina produk.

Gaya istana, warna emas cemerlang, bungkus cangkang busur langsing, permukaan kotak kado ngandung kakuatan anu diarep-arep. Pedalamanna ngadopsi produk anu nilai tinggi sareng desain anu taliti: pola anu dirancang sareng honeycombs digabungkeun sareng kembang Manuka sareng madu, digabungkeun sareng lampu pikeun tampilan tampilan anu pangsaéna.

prxiangqing (1)
prxiangqing (2)
prxiangqing (3)
prxiangqing (4)
prxiangqing (5)
prxiangqing (6)

  • Saméméhna:
  • Teras: