Katerangan

Tanda Produk

L'Oréal's Age Sampurna Deluxe Perawatan Kulit PR Kado Desain Kemasan

Dina tahap awal peluncuran produk ieu, selebriti bakal ngabantosan promosi, janten anu pangpayunna diperhatoskeun nalika ngararancang bungkusanna nyaéta kumaha cara narik sareng ngingetkeun pangguna sacara visual sareng tactilely, sareng nyorot titik jual produkna.

Numutkeun karakteristik udagan konsumén L'Oréal, inteléktual, mandiri, indah, bermutu, sareng satia, BXL ngadegkeun tim jasa proyek L'Oreal, ngayakeun sababaraha seminar pamikir kréatip, sareng tungtungna mutuskeun mendesain kotak kado PR ieu ti sudut pandang sakumaha high-end, low-key, mewah, sareng unik.

Désainer milih mimitian ku struktur, matéri, kelir, pola, sareng aspék sanés, ngantep anu mésér ngaraosan "méwah" sareng bungkus kreatif ieu ngahasilkeun pangaruh anu luar biasa.

Pinuh ku rasa téknologiTékstur truffles sareng perasaan inten anu dipotong digabungkeun pikeun nyiptakeun simbol visual anu éksklusif. Sebutan bungkus nganggo pola ubin, anu sapertos truffle bursting dina bungkusna. Visi sacara umum utamina difokuskeun kana topéng truffle. Truffle burst sareng Pro-Xylane ngagabungkeun pikeun nyiptakeun rasa téknologi hideung.

Gaya méwah ringan, warna emas hideung cocog, sareng bungkusan cangkang melengkung inten ngandung kakuatan anu diarep-arep: kotak kadu dirancang kalayan pinter pikeun muka ti tengah, sareng nalika dibuka, éta ibarat narik tirai ti tengah panggung , topéng truffle ieu nunjukkeun peran sentral.

Struktur bentuk intenPermukaan motong inten dikombinasikeun sareng truffle ku téhnik mosaic, sareng elemen-elemenna laun dikirangan salaku métafora kana pangaruh anu nganut pungsi wengi, ngaktipkeun sél, sareng ngudar sidik waktos.

Struktur bungkusan diideuan ku motong intan. Saatos muka bungkusan, épék visual ningali ka handap ogé bentuk inten, ngabeungharan pangaruh visual sareng atribut khusus, sareng sampurna nganyatakeun konotasi produk.

prxiangqing (1)
prxiangqing (2)
prxiangqing (3)
prxiangqing (4)
prxiangqing (5)
prxiangqing (6)
prxiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: