Katerangan

Tanda Produk

Paket Kunlun Chrysanthemum

Kunlun Chrysanthemum diposisikan salaku inuman ténjo luhur, diideuan ku suasana murni sareng bersih Kunlun Mountain.

Chrysanthemum parantos dipikaresep ku literati Tionghoa kuno, pikeun mekar dina akhir usum gugur, nolak tiis, dianggap salaku simbol katiisan, kaanggunan, sareng sombong.

Kotak sacara umum ditutupan ku bodas, sapertos karakteristik Gunung Kunlun. Struktur kotak ieu ngagaduhan pangaruh tampilan anu béda saatos bérés pamutahiran desain: struktur jenjang progresif nalika dibuka, nandakeun sikep positip, ngagabungkeun téknologi calakan ku ngagunakeun lampu LED sareng bahan pilem frosted, nyiptakeun épék cahaya anu hérang ngalangkungan grafik kerung, siga kembang mekar.

Salaku tambahan, kotak ieu mangrupikeun desain intéléktual, anu tiasa dianggo deui salaku lampu bumi atanapi kotak panyimpenan ku cara ngeusi batre, ngaraos touch sareng kelas naékkeun ku panggunaan pilem cahaya bintang; kotak jero warna hideung, anu ngawangun kontras anu kuat sareng kotak luar, ngalaan produk di jero dina bentuk pola kerung; refineness produk urang embodied ku ngagunakeun kertas sustainable, dihias ku foil cap.

Desain sadayana beresih sareng ringkes, nyayogikeun langkung seueur kejutan. Muka kotakna ngagaduhan raos anu kuat hubungan sareng konsumén, sareng tiasa teras-terasan dipajang sareng dianggo deui.

xunjuxiangqing (1)
xunjuxiangqing (2)
xunjuxiangqing (3)
xunjuxiangqing (4)
xunjuxiangqing (5)
xunjuxiangqing (6)
xunjuxiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: