Katerangan

Tanda Produk

Kotak Lady M Mooncake

Desain bungkusan 2019 pikeun kotak mooncake Lady M ngahirupkeun gambar budaya Wétan ngalangkungan alat anu disebat zoetrope. Konsumén muterkeun awak silinder pikeun niténan gerakan anu ngaruntuy tina kelenci kabisat anu maju kalayan tahapan bulan anu robih.

Silinder bungkusan ngagambarkeun bentuk réuni bunderan, persatuan sareng kumpul babarengan. Dalapan lembar Mooncakes (dalapan mangrupikeun jumlah anu untung pisan dina budaya Wétan) sareng lima belas lengkungan ngagambarkeun tanggal Festival Mid-Autumn, 15 Agustus. Nada biru-biru karajaan bungkusna diideuan ku warna langit wengi Autumn garing dina raraga ngamungkinkeun para nasabah ngalaman kaagungan langit di imahna. Nalika muterkeun zoetrope, béntang emas anu digagragkeun mimiti hérang nalika néwak bayangan cahaya. Gerakan anu dinamis dina tahapan bulan ngagambarkeun momen union serasi pikeun kulawarga Cina. Dina carita rakyat Tionghoa, disebatkeun bulan paling caang sareng bunderan lengkep ayeuna ieu, dinten pikeun reuni kulawarga.

Ku nyiptakeun pangalaman kulawarga anu ngahijikeun, desain ieu mulus ngagabungkeun hartos Mid-Autumn Festival kana kenangan anu menawan ieu.

yuebingxiangqing (1)
yuebingxiangqing (2)
yuebingxiangqing (3)
yuebingxiangqing (4)
yuebingxiangqing (5)
yuebingxiangqing (6)
yuebingxiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: