Katerangan

Tanda Produk

Kotak Topéng Gaya Kaméra

Desainna diideuan ku kaméra. Sakumaha urang terang, kaméra mangrupikeun beku waktos kanggo ngajaga sadaya waktos anu éndah. Sadaya awéwé hoyong ngajaga kaindahanana sareng topéng mangrupikeun padika pikeun aranjeunna tetep awét sareng geulis. Tina aspék ieu, boh topéng sareng kaméra mangrupikeun jenis beku pikeun nyimpen sagala hal anu éndah. Desain ieu didamel dumasar kana konsép ieu. Désainer ngajantenkeun struktur kaméra pikeun nekenkeun hak milik produk sareng ngajantenkeun kotak langkung kreatif.

Bagian anu sanés tina desain ieu nyaéta jandéla buleud kerung anu sami sareng lensa kaméra. Tina jandéla buleud urang tiasa ningali jar topéng di jero.

Dina jero kotak, bagian pikeun topéng sapertos kipas tilepan kuno. Nalika urang nyandak masker, rasana hoyong nyandak gambar tina kaméra, anu ngajantenkeun struktur langkung pikaresepeun.

Kalayan struktur kaméra tiruan anu menarik, désainer nunjukkeun fungsi produk ku cara anu unik. Kami yakin kaanekaragaman sareng kakhususan produk ieu bakal langkung seueur konsumen.

xiangqing1 (1)
xiangqing1 (2)
xiangqing1 (3)
xiangqing1 (4)
xiangqing1 (5)
xiangqing1 (6)

  • Saméméhna:
  • Teras: