Katerangan

Tanda Produk

Dianhong Opat Binatang Tea PR Pakét Kado

Di Cina kuno, dipercaya yén sadaya parobihan dina sagala hal tiasa diramalkeun ku bintang-bintang langit, digabungkeun sareng parobahan opat musim (semi, usum panas, gugur, sareng usum salju) sareng bintang opat arah (kidul, wétan, kalér, kulon) sareng mekar janten opat sato suci naga Azure, macan bodas, Suzaku, sareng kuya Hideung, ngalambangkeun sadaya épolusi sareng konversi Yin-Yang. Dumasar kana konsép ieu, Dianhong ngagunakeun opat sato galak salaku unsur simbol super visual pikeun ngarekonstruksikeun kahirupan Four Beasts IP sareng kahirupan modéren anu nginum téh.

Unggal sato galak ngagambarkeun usum anu béda, sareng tèh anu cocog ogé cocog pikeun dikonsumsi musiman. Teh poék dina usum semi, téh bodas dina usum panas, téh héjo dina usum gugur, sareng téh hideung dina usum salju. Mangrupikeun cara anu leres pikeun tetep haneut tina tiis, tiis pikeun ngagentoskeun panas, ngadamaikeun yin sareng yang.

Munculna nilai tinggi sareng 'Four Beasts' mangrupikeun léngkah munggaran pikeun moto konsumén. Struktur kotak diintegrasikeun sareng gambar-gambarna, nuturkeun cara robih Tai Chi. Muka horisontal nampilkeun yin sareng yang tiang di tengahna, anu ngagambarkeun dua sisi sisi hal. Nangtung nangtung tina ngarobah anu ekstrim ka yin, sareng ekstrim yin ka yang. Éta nunjukkeun pola épolusi hal, positipitas anu ékspértip ngabutuhkeun négatip, sabalikna. Taoisme dihijikeun kana panggunaan produk, bungkus sareng atribut produk dina kaayaan anu harmonis, sami sareng harmoni antara manusa sareng alam.

sixiangxiangqing (1)
sixiangxiangqing (2)
sixiangxiangqing (3)
sixiangxiangqing (4)
sixiangxiangqing (5)
sixiangxiangqing (6)
sixiangxiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: