Katerangan

Tanda Produk

Ékstrak Awi Yuyan

 

Desain bungkusan kreatif éndah

Mangrupikeun rébuan taun anu parantos aya ti saprak tatangkalan panggunaan manusa pikeun perawatan kulit atanapi pangobatan panyakit anu patali sareng kulit. Ayeuna, panilitian ilmiah skincare parantos didaptarkeun pikeun mendakan sareng nimba bahan anti radang sareng antioksidan anu épéktip tina sari tutuwuhan. Anu paling umum nyaéta asam salisilat anu sasari tina kulit kai willow bodas, asam glycyrrhizic sareng glabridin anu diekstraksi tina licorice, bisabolol sasari tina chamomile, jst.
Éta sacara lega ditingali di pasar yén produk perawatan kulit organik kalayan bahan organik nganggo konsép "No Additives", nanging intina anu diekstraksi tina awi langkung populér sareng dipercaya ku konsumén, sapertos Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Perawatan Lotion. Tapi éta parantos karunya ka awi, salaku tutuwuhan kalayan ciri khas oriental, teu acan didirikeun salaku mérek domestik. Kusabab kitu, kami sacara khusus ngembangkeun sakumpulan produk perawatan kulit sareng konsép "ekstrak awi" sareng namina "Yuyan Bambu Extract" .

Kalayan Idéntifikasi Unik

Kaseueuran kosmétik anu parantos kéngingkeun penghargaan desain internasional nyaéta produk séri kalayan bentuk anu unik, sabab éta henteu ngan ukur diakui pisan, tapi ogé murni sareng nyaman sacara visual, anu ngungkabkeun kanyataan "warna ngawujudkeun produk"

Pikeun mérek anu saé, konsumén bakal langsung mikirkeun produk sareng bahan inti na dina pandangan anu mimiti tina hiji warna khusus, contona, warna utama YUESAI warna beureum sareng Ganoderma salaku bahan inti, warna utama Sulwhasoo nyaéta emas sareng ginseng salaku bahan inti nyaéta . Tangtosna, budak awéwé favorit Armani Beureum, Dior Star Blue, Estée Lauder Small Brown Botol, sareng YSL Gold Gold Bar tiasa dikenal sacara unik. Sareng desain pakét ieu henteu terkecuali.

Kata kunci pikeun Muka konci Rarancang Kemasan Outer

Kusabab urang hoyong diajar ciri kulit awéwé awéwé Cina, leres-leres ngartos kabutuhan kaéndahan awéwé Cina, sareng produk kageulisan anu didamel khusus pikeun kulit awéwé Cina kalayan bahan taneman ubar alami épisiensi tinggi, perlu pisan ngaluarkeun karakteristik awéwé Cina.

Konci konci Konci: Pahlawan, anggun, individual. Mertimbangkeun ciri-ciri anu pikaresepeun ieu awéwé Cina, désainer BXL Polaris Creative Group nempatkeun bungkusan luar: sakumaha hipu sareng tanpa cacat sapertos giok, sakti sareng heroik sapertos awi.

xiangqing (1)
xiangqing (2)
xiangqing (3)
xiangqing (4)
xiangqing (5)
xiangqing (6)
xiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: