Katerangan

Tanda Produk

Kopling Lipstik Kingfisher

 

Diideuan ku karajinan perhiasan-dot zamrud Cina, dihias ku bulu ti raja raja, perhiasan dot zamrud anca sareng indah, kantos kasohor di istana kuno, khususna permaisuri Cixi.

Bungkusna nganggo corak zamrud bertitik, ditambah warna anu cocog sareng héjo malachite sareng emas kasturi, ngagambarkeun rasa anu mulya retro; sentuhan bulu biru zamrud sareng opat Kingfisher warna cerah ngungkabkeun perawatan ékologi sareng alam; sajaba ti éta, desain kantong langka di pasar.

Karya-karyana nampilkeun seni oriental anu éndah dina cara éksprési modéren, sapertos kaéndahan anu lembut sareng klasik anu parantos ngumbara milénium, ngacungkeun pananganna pikeun ngarangkul pantun, anggun sareng anca tanpa kaleungitan rasa pantun.

Drama pangadilan dina tren; Kit garasi Kota Terlarang janten populér di média sosial; mérek tradisional Tiongkok ngalih kana "gaya istana , '' anu dipikacinta ku nonoman éta, sareng nyetél trend deui, khususna di Beijing, Hebei sareng tempat-tempat sanés, budaya pengadilan khususna dihormat.

Rarancang tas émérsial dot saluyu sareng éstétika nonoman Cina. Naha éta hiasan modéren atanapi tampilan klasik, éta tiasa menonjol sareng narik perhatian konsumen.

xiangqing (1)
xiangqing (2)
xiangqing (3)
xiangqing (4)
xiangqing (5)
xiangqing (6)
xiangqing7

  • Saméméhna:
  • Teras: